Deilig dame massasje med happy ending

deilig dame massasje med happy ending

Ble sugd og runket av ei dame som var massør når dama mi lå i rommet ved siden av. Jeg hadde 45 min massasje og hun hadde 1,5 time, så visste at hun ikke kunne komme inn før jeg var ferdig. Deilig å kunne gjøre sånne ting på ferie. Anonymous poster hash: 52a3d Er først da det er ordentlig ferie!Happy ending. Var det en massasje med "happy ending"? Upassende innlegg? OlbasInnlegg: Del. States: Er det ingenting som slår. Fikk en god opplevelse nå i sommer på stranda av en thai-dame. Har du noen gode massasje opplevelser? forvillet meg inn på et massasjestudio i utlandet en gang, men så viste det. jul. - hva med en adresse, beskrivelse hvor vi finner det vi skal snart ned dit, vil ha med oss dette også. oktober, at Svar. håkonhege sier: Samme her, jeg å dama vil gjerne, Var på noe lignende i praha. desember, at Svar. håkonhege sier: Kan du si meg hvir å hvordan vi finner. deilig dame massasje med happy ending

Deilig dame massasje med happy ending - telefon sex

Selvfølgelig kan vedkommende tipse politiet! Er ikke sikker med du kan få klipt håret ditt der også. Det tyder på svært lite kjøp og salg av mennisker. Joa, bildene er hennes men gamle, hun er nokk i slutten av de førr. Alder spiller ingen rolle kom og ta for dere.

Deilig dame massasje med happy ending - hårete fitter

Logg inn for å følge dette    Følgere 1. Vi bor i Kongsvinger, Norge og håper du ikke bor for langt You need to be a member in order to leave a comment. Selvfølgelig kan vedkommende tipse politiet! Er det noen her med erfaring fra de mange thai massasje studiene her? Ute etter en med noen pene thai damer som kan gi en deilig massasje med en happy ending eller mer:). Pene Thaidamer - i Drammen, hahahaha lissom.. Kan anbefale ei massasje sjappe som ligger på Rundtom i Drammen. Fikk massasje på søndag. Og det var helt grusomt! Dama var så hardhendt, selv etter flere beskjeder fra meg. Reagerte Jeg lurer på hvordan jeg kan plukke ut et seriøst sted? Massasje er utrolig deilig. vondt i skuldrene en dag og bestilte seg thai massasje. På slutten fikk han tilbud om happy ending. Var det en massasje med "happy ending"? Upassende innlegg? OlbasInnlegg: Del. States: Er det ingenting som slår. Fikk en god opplevelse nå i sommer på stranda av en thai-dame. Har du noen gode massasje opplevelser? forvillet meg inn på et massasjestudio i utlandet en gang, men så viste det.

1 comment

  1. In it something is. Now all became clear to me, Many thanks for the information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *